ارتباط موثر با دانش آموزان ویا به عبارتی ارتباط والدین با فرزندانی که دانش آموز هستند از دغدغه های والدین است که بسیار دارای اهمیت می باشد
اینکه چه انتظاری از دانش آموز داریم و این انتظارات تا چه حد به جا هستند و در روابط ما تاثیرگذار است
اینکه فرزندان تا چه حداز ما حرف شنوی دارند تا چه حد خواسته های مارا می پذیرند ازآشناترین و فراگیرترین مشکلاتی است که والدین در ارتباط موثر با دانش آموزان دارند
اجبار و تحکم به دانش آموز جهت انجام تکالیف و خواندن درس و ماندن ساعت های طولانی در اتاق و رفتن به کلاس های متعدد ،از این کلاس به آن کلاس نه تنها آن هارا خسته و دلزده می کند بلکه ارتباط والدین با فرزند را خراب کرده و فرزند دیگر به والدین خود اعتمادی نخواهد داشت.
عدم اعتماد فرزند به والدین موجب می شود فقط از روی اجبار و ترس به خواسته های والدین توجه کند اما در صورت عدم حضور والدین فرزند دست به کارهایی که توسط والدین منع شده بشود.در این صورت پدر و مادر هیچ تسلطی بر فرزند نخواهند داشت و فرزند را هرروز از خود دورتر خواهند کرد.
شاه کلید ارتباط موثر با دانش آموزان و یا بهتر بگویم فرزندان دانش آموز شما ارتباط ارتباط ارتباط است.
هرگاه بتوانیم در بهتر شدن این ارتباط تلاش کنیم مسلما آرامش و رضایت بیشتری خواهیم داشت و فرزند ما حرف شنوی و احترام بیشترینسبت به والدین خواهد داشت.ارتباط بد با بچه ها موجب لجبازی آن ها شده و بیشتر آن هارا ازمادور خواهد کرد.
داد وبیداد و سختگیری های بیش از اندازه به فرزند که :برو درست و بخون یا چرا جلوی تلویزیون نشستی ؟؟ چرا اتاقت اینقدر نامرتبه و …. نتیجه عکس خواهد داد.
در صورتی می توانید ارتباط خوبی با فرزند خود داشته باشید که انتقاد،سرزنش،تهدید و توهین را کنار بگذارید و با احترام و مهربانی و البته با قاطعیت با فرزند خود برخورد کنید.
3 پاسخ
ای کاش ارتباط موثر از دروس مدرسه بود و به دانش آموزان تدریس می شد.
از مقاله بسیار خوبتان سپاسگزارم.
مطالب این مقاله برایم مفید بود .
از شما سپاسگزارم
سلام و درود به استاد گرامی
مطالب مفیدی را مطرح نموده اید. ممنون از شما و پیروز و موفق باشید.